Capvespral: Camí de la SoleiaEl camí de la Font de la Soleia fa una volta de més de 180 graus des del camí dels monjos fins a la Cova del Drac. Voreja la muntanya per camins aeris penjats a la roca com uns fils verds que semblen artèries de vida grafiats en parets verticals. Impressiona molt la vista des del Camí de La Soleia de la Castellassa de Can Torres, és una icona majestuosa de la muntanya , la vista des del camí és molt aèria. Aquesta tarda, el sol que es pon per l’altra cantó de muntanya l’enfoca per acomiadar el dia i la cobreix d’una vermellor especial que acompanya el moviment que dibuixen les roques per conferir una esveltesa poètica. El camí és llarg i presenta trams molt aeris que a mi em fa una certa basarda. M’he aturat a algunes balmes del camí i a la Font que raja com raja tot a la muntanya després dels mesos de pluja. El camí dona moltes opcions: la inquietant Cova de la Ànimes o Santa Agnès són algunes de les principals. He tornat per La Mola i el Camí dels Monjos, una passejada de dues hores, un regal de diumenge de la tarda.


(la imatge pertany a l'excel·lent web http://www.santllorecdelmunt.com/)

Comentarios

frikosal ha dicho que…
Es molt perdedora aquella zona, el GPS serveix de poca cosa i hi ha algún pas complicat. Avui hi he estat, hi ha algun racó que em fa respecte.
Com és la cova de les Ànimes ?
Saps si es pot pujar a la Mola per la canal que hi ha al sud de la de Sta Agnès, tirant pel cami de la Senyora ? Hi ha un corriol que tira amunt però crec que es perd.
xmarcet ha dicho que…
La cova de les ànimes no és molt gran però la trobo interessant, d'allà vas amunt cap a La Mola, respecte el camí del sud de Santa Agnès no l'he fet, no t'ho ser dir, merci per passar pel blog