¿cómo diferenciar entre un predicador y un aplicador de la innovación?

La innovación, como muchas otras olas del management, tiene gente que solamente la divulga, que la conoce por los libros y que se convierte en predicador entusiasta. Hacen una función de difusión social que normalmente es positiva. Pero además hay los “practitioners”, los que no hablan tanto porqué están metidos hasta las cejas llevando nuevas ideas a los portfolio de sus empresas o gestionando funnels de innovación, topando con resistencias al cambio y conviviendo en un espacio definido por el riesgo. Y ya se sabe que es distinto hablar de riesgo que arriesgar. Sugiero algunas pistas para distinguir unos y otros, aunque todos sean necesarios.
Comentarios

La Mercè ha dicho que…
Xavier, hi estic totalment d'acord. Això en aquest país passa moltíssim amb el fet emprenedor. Tothom que parla d'emprenedoria de fet no ha fet més que assessorar-la i mirar-la des d'un lloc de treball fix a l'administració i, per molt "expert" que se'n sigui, és una expertesa només de "coneixement", no és una expertesa "competencial" (saber, saber fer, saber ser, saber estar), no té profunditat, té poca utilitat. Qui predica i no fa té un impacte molt baix i, en aquest cas, un cost públic molt alt.
La Mercè ha dicho que…
Ah!, Xavier, si has posat un enllaç al final del post, jo no aconsegueixo veure-hi res més que una icona petita i prou.
xmarcet ha dicho que…
Gràcies pel comentari i per l'avís, ho he mirat d'arreglar penjat una imatge que queda peitia però si hi clickes a sobre es pot llegir, bon cap de setmana; Xavier
Daniel Samper ha dicho que…
Molt bon comentari Xavier. Els que només prediquen com dius son molt necessaris també.

En el nostre cas estem a punt de obrir el nostre Beta per obrir les portes a la primera plataforma online que interconecta les empreses amb els seus clients, proveidors i collaboradors desde el primer minut.

Per experiència propia podem confirmar que és molt més dificil innovar que xerrar del tema però :)

Us esperem!

Podeu veure els nostres videos a Youtube cercant la paraula bCommunities.